HSK

 

Институт Конфуций ще провежда изпити за придобиване ниво на владеене на китайски език

HSK и HSKK на 3 декември 2017 г.

Всеки, който желае да се яви, първо трябва да се регистрира на: http://www.chinesetest.cn. Обръщаме Ви внимание, че онлайн регистрацията включва и попълване на формуляр. 

Необходимо е да попълните и формуляр за регистрация в Институт „Конфуций“. Формуляра можете да получите на имейл адрес или в кабинет 106 В на Института. 

Моля не пропускайте да се регистрирате и на двете места!

Краен срок за регистрация: 2 ноември 2017 г.

Таксата за изпита е 18 лв. за всяко ниво. Заплаща се в касата на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (каб.402, Ректорат), в каб. 106 В на Институт Конфуций или в клон на Банка Алианц по сметката на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (IBAN: BG50BUIN70013152500016), основание за плащане: изпит HSK. Квитанцията или вносната бележка се представя в Институт „Конфуций“.

В деня на изпита трябва да носите документ за самоличност (лична карта или паспорт), с който е направена регистрацията, молив за писане (2B) и гума. Не е необходимо да разпечатвате Admission ticket.


 

 За контакти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел.: 062/538 445