HSK

Институт „Конфуций“ ще провежда изпити за придобиване ниво на владеене на китайски език –

HSK и HSKK на 02 декември 2018 г.

Всеки, който желае да се яви, първо трябва да се регистрира на: http://www.chinesetest.cn, като към регистрацията се попълва онлайн формуляр. Обръщаме Ви внимание, че прилaгането на снимка към онлайн формуляра е задължително, а трите имена трябва да бъдат изписани както са в документа за самоличност, с който ще се явявате на изпита.

Необходимо е да попълните и формуляр за регистрация в Институт „Конфуций“. Формуляра можете да изтеглите оттук, да го получите на имейл адрес или в кабинет 106 В на Института.

Моля не пропускайте да се регистрирате и на двете места!

Краен срок за регистрация: 30 октомври 2018 г.

Таксата за изпита е 18 лв. за всяко ниво. Заплаща се в касата на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (каб.402, Ректорат), в каб. 106 В на Институт „Конфуций“ или в клон на Банка „Алианц“ по сметката на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (IBAN: BG50BUIN70013152500016), основание за плащане: изпит HSK. Квитанцията или вносната бележка се представя в Институт „Конфуций“. Краен срок за плащане на такса за изпита: 04 ноември 2018 г.

В деня на изпита трябва да носите документ за самоличност (лична карта или паспорт), с който е направена регистрацията, молив за писане (2B) и гума. Не е необходимо да разпечатвате Admission ticket.

 За контакти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел.: 062/538 445